fredag 8. mai 2009

Donorkortet!

Idag har vi hatt en rolig dag her på rom 2064. Mormor og tante Solveig ble sendt hjem i middagstiden, og vips så hadde det gått 3 dager igjen. Mamsen og Synne trillet seg en tur på Vindern i ettermiddag mens papsen gikk og forsiktig løp en tur i skogsområdet her oppe!
I formiddag hadde Synne nok en time hos fysio, som kommer til å følge opp ganske så jevnlig i tiden framover.
Har litt lyst i dagens blogg komme kort innpå temaet organdonasjon. Nederst i bloggen finner dere linken til organdonasjon.no hvor dere kan finne mye informasjon om temaet. Nettsiden har et par enkle setninger på siden sin som gir litt rom for ettertanke. For som de sier så vil de fleste av oss være overlykkelig for å ta imot et organ dersom det står om livet vårt, men hva tenker vi om det å gi bort egne organer?? Vi ønsker og håper dere tenker over dette temaet, og for de som har vurdert donorkort men ikke gjort noe med det ennå, ta skrittet ut og skaff deg dette! Donorkortet kan du enkelt laste ned fra en link du finner på organdonasjon.no. Opplys så de nærmeste at du har dette kortet, og oppbevar det i lommebok, veske eller det du føler er naturlig for deg. For oss som har fått følt behovet for et organ har dette vært en meget enkel avgjørelse å ta. Når det er sagt så er vi veldig heldig iom at nyre er det eneste organet du kan få fra en levende donor. Uansett så er tanken på at Synne kanskje måtte ha stått dager, uker og år i kø for ny nyre svært skremmende og ubehagelig å tenke på. Men vi understreker at valget om å anskaffe seg donorkort er et personlig valg som ingen skal pålegge en. Vi bare nevner dette til ettertanke.....! For det er lett å gjøre slik vi gjorde før vi fikk Synne; vi tenkte at vi skulle skaffet oss et donorkort uten å gjøre noe mer med det....før nå!! Så klikk dere innpå linken folkens, det tar noen få små minutter, så har du kortet i hånda! For mer info klikk inn på http://organdonasjon.no/index.php?page=ta-stilling
Ha ei finfin helg alle sammen. Her skal vi heie på onkel Ole og resten av selbugjengen som deltar i Holmenkollstafetten imorgen! Ellers venter vi mer besøk i helgen, så da skal nok de neste par dagene gå fort også, hurra:)

1 kommentar:

  1. Hei:)
    Sitt på jobb å lurkike på bloggen dåkkers:) Så koselig å sjå at d går så bra:) Artie bilda av Synnetuppa!! Gi a en kos ifra oss.
    Hælsing fra Tina,Anette å Anne Hilde.

    SvarSlett