torsdag 7. mai 2009

MAMMA MIA for et show!!


De norske artistene imponerte like mye som de mer meritterte stjernene fra filmen.

Da har vi nettopp kommet hjem fra byen og Mamma Mia-showet på Folketeateret!! Og hvilket show!!!! For en dancing queen som jeg er, så vil nok ABBA ha tilhold i mitt hode i mange dager framover:) Her er det fenomenale artister som sprudler av spillerglede, og i tillegg den fantastiske musikken og flotte kostymer så blir dette helt optimalt. Gimme Gimme mer sier jeg bare!! Vi anbefaler dette på det sterkeste, selv om det koster en god del money, money, money!
Vi fikk i ettermiddag et spørsmål fra vår sykepleier om vi ønsket litt avlastning siden det var så rolig på avdelingen, så da ble det hektisk aktivitet. Først måtte vi undersøke om det var billetter ledig og i tillegg høre med mormor og tante Solveig om de også hadde lyst på dette. De var ikke tunge å be, så da vet dere resten av historia!! Her tar vi ting på sparket kan man si og det er ikke minst veldig godt for min Honey Honey og meg å få litt avkobling fra sykehuset!
Tidligere idag møttes vi nede i byen for en lunsj og litt shopping. På tur ned med trikken fikk vi telefon om at spiseteamet ville ha et møte med oss seinere på dagen, så da ble shoppingturen litt amputert, til Jon Håkon`s store fortvilelse:=) De hyggelige damene i spiseteamet var veldig positive, og det var med ei god følelse vi gikk derifra idag. De var veldig positive til alt det Synne faktisk kan og gjør, og gledet seg til å ta fatt på spisetreninga sammen med henne. Dette smitter helt klart over på oss, og motiverer oss foreldre også i denne prosessen. Vi vet det vil ta tid og kreve mye tålmod, men dette skal vi greie!! Det samme gjelder med motorikken. Vi hadde også besøk av fysioteraput idag, og hun hadde også mye positivt å komme med. Hun ser mye vilje og energi i Synne, og selv ser vi også mye utvikling bare siden transplantasjonen! Så her vil det kreve mye trening som vi som foreldre må hjelpe Synne med. Hun rullet idag rundt fra mageleie til rygg, og etter mye om og men og hun endelig kom seg over på ryggen så sa hun; dææææææær........:) Mer enn dette behøver ikke vi for å motivere til videre framgang!! Alt dette med mat og motorikk vil kreve mye av oss foreldre, men tenk hvor mye det vil kreve av Synne selv!!! Kan ikke få gjentatt det mange nok ganger at hun er verdens tøffeste jente som mamma og pappa er så stolt av!! Her er det bare en ting å si; The winner takes it all!
Nå skal jeg gjøre et forsøk på å legge hodet på puta, godt akkomponert av ABBA!! Det er vanskelig å plukke ut noen favorittsang i vrimlen av hitlåter, men som mamma til ei jente må jeg si det lurer seg fram noen tårer hver gang jeg hører sangen Slipping through my fingers som handler om mamman som gir slipp på datteren sin!! En nydelig og rørende sang!!

I have a dream........

2 kommentarer:

  1. Hærlig at det går bare framover! :):) God helg te då alle!:)Fikk itjnå lyst te å sjå mamma mia-show sjø...;-D Så bra at di fe mulighet te å gjårrå litta anna ting!:)GOD HELG!:)
    Oppistuen

    SvarSlett
  2. Heisann. Dåkker skriv no så bra, at æ sitt no her med tåra i øyan som vanlig når æ har lest igjennom dagens innlegg. Synne verdens tøffeste, og hun har vært så heldig å få verdens beste foreldre. Vi er så stolte av dere alle sammen. :)
    Godt å se at dere har fått kost dere i dag.
    Mange klemmer!!! :)

    SvarSlett