tirsdag 5. mai 2009

Før det er for seint må vi starte kveldens blogg med å gratulere Nikolai med 7årsdagen idag! HIPP HIPP HURRAAAAA! Håper du har hatt en fin fering:)

Nok en god dag er unnagjort her i Tigerstaden. Vi ser mindre og mindre til leger og sykepleiere for tida, noe som igrunn må være et godt tegn. Det har både med at Synne er i stadig stigende form, samt at vi ønsker å gjøre oss mest mulig selvstendig og gjøre det vi kan selv. Det gir oss litt mer frihet. Urinen har fortsatt litt rester av blod innimellom, og det skal taes en ultralyd etterhvert mtp dette. Idag har vi økt til 85 ml/t som er en solid pers!! Bare det at Synne har vært så lenge uten oppkast, foreløpig er en stor seier i seg selv!!! Vi har dårlige erfaringer med å skryte av dette, men det er så befriende å oppleve dette at det er vanskelig å ikke nevne det!! Tørr nesten ikke tro helt på det selv, og vi er forberedt på oppkast døgnet rundt ennå!
Ellers må jeg også idag få nevne hvor hærlig det er å se hvordan Synne stråler for tida. Hun babler å prater iveg på sitt språk, og får flere og flere lopper i blodet:) Det er så utrolig godt for oss foreldre å se på denne utviklinga hun har hatt på få dager, og at det stadig vekk kommer nye ord og handlinger!!

Dagens høydare for Synne sin del var da pappan ble med henne på musikkstund i 3`dje etasjen. Der ble det spilt mange kjente sanger som lille petter edderkopp. hokus og pokus m.m Ingen tvil om at det var kjente sanger for tuppa, som bruker føttene som trommestikker:) Hun "spilte" på trommer og koste seg masse masse:) Mammsen lurte seg til en 5minutter dupp da jeg ikke hadde all verdens til søvn inatt. Var nok våken en gang på stort sett alle klokketimene, så det var litt søvn i manko!
Det ble ellers en liten tur ned i byen idag også. Har blitt en vane dette.......en dyr en sådan:) Blir som regel med noe tilbake igjen:) Må nok snart gå til innkjøp av en koffert til dersom vi skal få med alt opp igjen. Men vi satser på at Arnt kjører mange turer til Selbu i sommer:)

Jeg må sende en liten hilsen til Stine og Catrine for et par flotte dager sammen her i Oslo. Vi har kosa oss og flira mye, som er beste av alt:) Å forresten, idag fant jeg jakka i riktig størrelse, så jeg tror alle på trikken hjem så hvor fornøyd jeg var med det:)

Ikveld har vi sagt hadet til fam Stokke/Reitan som drar til Trøndelagen imorgen. God tur hjem og velkommen tilbake!
Selv har vi vært litt spreke idag, med pappsen som tok seg en spasertur i de fine turløypene her ute, og jeg som har hatt ei økt i treningsrommet. De har tv der, så jeg berger for å bli
overtrent:-D

Imorgen venter vi spent på nytt besøk og det av selveste mormor og tante
"lærer-synne-å-rekke-tunge" Solveig! Dette gleder vi oss alle på. Også onkel Ole Johan er ventet på besøk så det blir trivelig:)

Legger til et par bilder fra middagen idag hvor Synne fikk forsøke seg på litt semulegrynspudding med bringebærsaus. Det er mer spennende å bruke fingrene enn munnen foreløpig, men dette håper vi å få orden på etterhvert. Vi skal snart komme igang med spisetrening sammen med et spiseteam her. Det blir veldig spennende!!! Selv er vi forberedt på at det vil ta flere år før Synne spiser som normalt. Her finnes ingen fasit, så det er bare å stå på!



God natt alle sammen!


Hmmm.... skeptisk!



Ikke såå ille egentlig.....:)

2 kommentarer:

  1. Virkelig store framskritt med Synne. Det e godt å hør. Hærlig å sjå korr STOR hu har virti.Formen e tydligvis bra med mams og paps å...shopping og trening. Da e d der d ska vårrå. Klem fra Bangdalingan.

    SvarSlett
  2. Hei på dere!
    Takk for sist, det var skikkelig godt å treffe dere. Virkelig arti å se framskrittene Synne har gjort. Tror ikke det finnes mer tålmodig jente og kar når det gjelder shopping. Dere får kose dere med mormor og tante de neste dagen.

    Klem fra Stine

    SvarSlett