lørdag 9. mai 2009

Språkforvirra lita pie:)


Se hvor sterk jeg har blitt!!


Her har det vært en rolig dag på Riks`n, noe det har for vane å være på helg. De er godt fornøyd med prøvene vi til nå har tatt daglig, bortsett fra at de finner protein i urinen som de ikke helt skjønner hva kommer fra. Vi får bare håpe det er ei naturlig forklaring på dette!! Synne har idag smakt på melk og fruktmos, uten voldsomme protester. Litt trening prøvde vi oss også på, før vi litt utpå dagen satte oss på trikken for å overvære Holmenkollstafetten på Bislett. Der var det mye liv og røre, og vi fikk sett det vi var kommet for å se, nemlig "onkel" Ole som løp 2.etappe for Selbu i fiin stil:) Jon Håkon traff ellers igjen gamle kompiser fra sin aktive karriere innen idretten!


Ole Johan i fint driv!


Synne forsøker seg nå litt mer ut i språkets verden, og gjør flere og flere forsøk på å herme etter oss. Men det er sannelig ikke enkelt når det er så mange ord som ligner på hverandre. For det første så er det mest brukte ordet på rom 2064 HEI! Dette er noe Synne sier titt og ofte og mer enn det, og det til kjente og ukjente:) Så idag da vi skulle dra ned for å se "onkel" Ole Johan løpe Holmenkollstafetten måtte vi selvfølgelig lære oss å si HEIA! Og ikke nok med det så tar vi jo daglig HEIS. Dette gorde vi idag også, og vi tester henne alltid på dette ordet. Fram til idag har heis på Synne sitt språk hett for hei, men idag kom altså S`en på plass til mamma og pappa sin begeistring:) MEN så kommer vi til et annet ord som ikke begynner med Hei.... derimot ordet NEI! Det er et ord vi i de siste par-tre ukene har fått mer behov for å bruke i Synne sitt nærvær siden hun nå er mer aktiv. Men hver gang vi skal "irettesette" henne med et NEI får vi et smil og HEI til svar!! Det er vanskelig å ikke friste seg til et lite smil da:):) Dette er nok noe mange småbarnsforeldre kjenner til tenker jeg.Kooooseeee dokka mi :=)


Nå sitter vi her og slapper av på rommet etter å ha sendt tuppa på eget soverom med overvåkning slik at vi skal få sovet godt:) Her legger de til rette for at vi skal få slappet av imellom slagene, noe vi setter stor pris på! Håper tuppa har sovnet nå, selv om hun bruker å styre showet både to og tre timer etter vi har lagt henne. Så tillitsfull som hun er, så er det helt greitt for henne om det er sykepleiere som er rundt henne istedet for mamma og pappa. Ikveld har hun itillegg badet, så hun er nok snart i drømmeland tenker jeg.

Ha en fortsatt fin lørdagskveld alle sammen:)

2 kommentarer:

  1. Spennende å følge hverdagen deres på riksen. Det er viktig med donorer og e har selvfølgelig et slikt kort. Ha en flott helg!!

    SvarSlett
  2. Så fine bilder av Synne da. :) Hun er jo blitt så stor, synes jeg. Det er ingen baby dere har lenger nei. :) Og så hjelper det sikkert på med de fine framskrittene hun har også. Riktig så stor og fin er hun blitt. ;)
    P.S. Donorkortet har vært på plass i lommeboka mi en god stund. :) Kjempefint tiltak.

    SvarSlett