søndag 17. mai 2009

Et minne for livet!


Klar for feiring på Slottsplassen:)


Gratulerer med dagen alle sammen!

Det var en flott dag å våkne til etter gårsdagens utklassing av Alexander i MGP!! Her er det bare å føye seg til gratulantene!! Det var vel nærmest et "barne-Grand Prix" å regne i Northugs øyne:)

Familiebilde:)


Her i Tigerstaden har vi vært så heldige å fått feire Norges nasjonaldag midt i smørøyet:) Det har vært en dag full av inntrykk for både liten og stor, og ikke minst et minne for livet. Vi er glade for at vi tok turen på slottsplassen for å overvære denne store dagen. Synne har nok en dag vært i storslag selv om det var litt kjedelig å vente på de Kongelige skulle komme fram på balkongen. Vi var på plass kl 09.30, og de kom ikke ut før 10.30. Men da var til gjengjeld showet igang og det ble musikk og hurrarop i fleng. Vi har fått sett utrolig mange flotte barn i bunader, hørt utallelige korps med varierende og flott musikk, og mengder med folk i alle aldre med godt humør:)
Da var endelig de kongelige på plass!

Vi dro tilbake til sykehuset for en bedre middag i 2-tida. Da var det laks på menyen, noe som falt i smak hos oss voksne. De hadde også stelt i stand et kakebord og gode desserter, så her lider vi ingen nød:)


På ettermiddagen ble det klart for nok en runde med tog, i en litt mer lokal variant. Det var Kringsjå skolekorps som spilte opp et par sanger før det ble marsjering for de som ville være med på det. Vi hev oss med, og ble med en runde i omerådet rundt Riks`n og ved Gaustad sykehus. Det var en trivelig happening for store og små.

Kan ikke beskrives - må oppleves!!!

Så nå sier vi oss MEGET godt fornøyde med årets 17 Mai. Det skal litt til for å overgå dagens feiring, men vi gleder oss alikevel til å feire 17 Mai i Trøndelag neste år!!

Nå ligger Synne til lading! Hun sovnet rimelig fort ikveld etter en begivenhetsrik dag. Hun vil nok ikke huske mye av denne dagen senere, men vi skal nok minne henne på det til evig tid:)
Pappsen ligger her og leser bok og slapper av etter en minnerik dag. Selv skal jeg straks gå igjennom bildene jeg har vært fotograf for idag. Jeg har ut noen av dem her, men det skulle da bare mangle siden vi har tatt nesten 400 av dem idag:)
Ellers må jeg legge til at langt bak i hodet hører jeg fortsatt trommer og korpsmusikk. Men det er da ikke det verste å ha på minnet.....:)
God kveld alle mann!

Solstrålen vårres!
Like blid når dagen er over!


2 kommentarer:

  1. hipp hurra, og grattis med dagen!!!! Ser dere har hatt det bra - vi også. Gleder oss til dere er tilbake til trøndelagen. Hilsen oss i Solbakkan

    SvarSlett
  2. Hurra og gratulerer med dagen til dere og. Her i Selbu har det vært en strålende 17.mai feiring men jaggu var det godt å få av seg trange bunadssko.... Vi feiret 17.mai i Oslo for 7 år siden og vi er skjønt enige med dere,- det bare må oppleves. Ha en fortsatt fin kveld:-)
    Hurra fra fam Stokke

    SvarSlett