søndag 10. mai 2009

Trivelig med kjente fjes


Berit, Synne, tante Dagrun og Dina koser seg på Kaffebrenneriet på Aker Brygge.

Idag har vi nok en gang benyttet anledningen til å treffe kjente og kjære, og det på Aker Brygge. Vi har vel funnet ut at vi kan lære oss og trives der. Berit`s tante Dagrun og søskenbarn Dina satte av et par timer til en hyggelig prat, det samme gjorde "onkel" Ole Johan og Heidi. Det er balsam og for sjelen å sitte på en hyggelig kafe og prate med kjentfolk. Selv om hjemlengselen ikke har vært påtrengende så langt, er det godt å høre hvordan det er hjemme i Trøndelag og høre skikkelig trønderdialekt. Med vår hurtige og til tider upressise trønder-tale, er det nemlig ikke uvanlig at både leger og sykepleiere må spørre om hva vi sa.

Synne er ikke vanskelig i matveien, så lenge tilbehøret er spennende.

Utover turen ned i sentrum, har det vært en rolig dag her på Riksen. Synne har lekt og kost seg. Trenet har vi også gjort, og i morgen er det ny time hos fysioterapeuten. I ettermiddag var Synne på sin aller første tur på McDonalds. Jeg tror ikke det blir veldig mange turer dit så lenge det er mamma og pappa som bestemmer. Selv om maten er helt grei, finnes det nok mange spisesteder som går foran denne burger-kjeden.

Stas å kose med dokka jeg fikk av Stine og Catrine.
Synne begynte i dag på to nye medisiner, men vi har ikke snakket med legen vår om hvorfor. Dette er jerntilskudd og kaptopril, to kjente medisiner for oss. De har oppdaget litt protein i urinen, og vi antar at kaptoprilen er for det. Dette er blodtrykksmedisin som senker farten på blodet gjennom nyrene. Dette har Synne gått på helt siden hun kom til denne verden, men vi håper at det kun er snakk om en kort periode denne gang.

Jeg forstår ikke hvorfor mamma og pappa ikke skjønner at jeg ikke er trøtt.

I kveld har både mammsen og pappsen vært en tur i treningsstudioet. Mammsen trives best på styrkeapparatene, men pappsen prøvde seg på en 12 minutters joggetur på tredemøllen. Han rodde også 2000 meter på en romaskin, og vinnertiden i kveld ble 8.31,8. Satser på ny rekord allerede neste gang. I morgen starter en ny uke, en uke med nye utfordringer og forhåpentligvis nye framganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar