torsdag 14. mai 2009

Synnes tredje vogn

I dag har Synne fått sin tredje vogn siden hun kom til verden. For noen dager siden kollapset Simo-vogna på tur hjem. Så i ettermiddag tok mammsen og pappsen turen til Ekeberg for å kike på en vi fant til salgs på nettet. Den stod til forventningene, og salget var i boks. Nå har vi gått fra Simo til Basson Baby. I morgen regner jeg sikkert med at det blir debut med nyvogna, og nå har vi endelig fått en vogn hvor Synne kan sitte i fartsretningen. Synne ble de timene vi var borte passet på av sykepleier Camilla. Da hadde hun fått vært med på litt av hvert, og det passet nok meget bra for en som er nysjerrig og vil si hei til alle hun ser.
Her er den nye doningen i familien:)

Ellers så er legene fortsatt i tvil om hva protein-lekkasjen kommer av. De jobber ufortrødent videre med saken. Nyren er i hvert fall frisk, og det er uansett det viktigste akkurat nå. Vi har også trent med fysion vår i dag, og Synne satte i dag rekord i det å sitte på kne. Aldri tidligere har lekt seg så lenge i knestående. Stor forandring fra de første dagene, da hun nektet å leke i denne stillingen. Neste time hos fysion er mandag, så nå blir det opp til mammsen og pappsen å skjøtte treningen gjennom helga.

Vi var i dag en liten tur i sentrum på shopping. Mammsen fikk nye joggesko, mens Synne fikk seg nye klær til 17. mai og en utedress. Vi har nemlig forhåpninger om å få Synne ut i sandkassa her på Riksen en av de første dagene. Hun blir veldig ivrig når hun gjennom vinduet på rommet ser de andre ungene leke ute i skliene, dissene og sandkassa. Snart er det også vår tur. I dag hentet vi også adgangskortene til 17. mai-feiringen på Slottsplassen. Riksen har et visst antall plasser rett foran slottet, og nå ser vi fram til å vinke til kongefamilien og Ari Behn i det forhåpentligvis fine været på søndag.

I kveld har både mammsen og pappsen vært en runde i treningsrommet. Vi fikk også besøk av Arnt, som er så elskverdig å frakte med seg den herpa Simo-vogna til Trøndelag når han reiser en tur hjem i helga. Hva skulle man ha gjort uten gode venner. Tenker med gru på å skulle reise hjem med fly med to vogner i tillegg til masse baggasje, unge og kjerring. Det kunne blitt for mye selv for en tydaling.

Ha en riktig god natt alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar