fredag 29. mai 2009

Trivsel med besøk....og pakke i posten:D

Dagen idag har gått superfort! Vi driver fortsatt med blæretrening med blandede resultater. Vi reagerte idag på at det overhode ikke kom noe i kateteret på formiddagen etter vi åpnet, og fikk etter mye om og men tatt en ultralyd av blæra. Den viste at det stod mye urin der, som ikke gikk ut hverken i kateter eller den rette vegen. Det er nå ENDELIG bestemt å skifte kateter, noe vi har mast på i snart en mnd nå!! Nå i ettermiddag kom det heldigvis en bra tissebleie også, så hun kan da hvis hun vil:)

Vi har ellers hatt kjempetrivelig besøk idag. Først kom Anita Gjestad Lundemo, og litt senere Kristine og Lars Einar Sorte. Det vanket supre gaver til både liten og stor, tusen takk nok en gang for både besøk og gaver:) Timene flyr i trivelig selskap, ingen tvil om det. Ikke nok med det, så fikk Synne idag en superfin overraskelse i posten. Det var lille Håkon på Steinkjer som sendte en kreativ hilsen både iform av kort og gave. Vi mistenker mamman hans for å stå bak denne flotte gaven:) Tusen tusen takk skal dere ha!! Vi setter stoor pris på denne omtanken, og vi sender mange hilsner tilbake til dere alle på Steinkjer. Håkon får en ekstra nit å nuss fra Synne! Hvem vet hva framtiden bringer.....:=)
Se det flotte smekket jeg fikk av Håkon:)

Fine sommerklær av Anita:) Snerten snelle!
Leker til sandkassa som jeg fikk av Kristine og Lars Einar! Supert assa`:=)
Vi var også til fysioterapaut i formiddag. Hun er kjempefornøyd av Synnes framskritt, og synes hun ser framgangen fra dag til dag. Vi er selvfølgelig kjempeglad for dette!!
Ikveld har vi vært på Ullevaal sammen med Merete og Andreas og spist litt mat på Dolly Dimples. DET var noe annet enn sykehusmat det:) Godt iblandt med litt forandring!
Nå har det seg sånn her på sykehuset at ved høytider og ved ferier, slås flere avdelinger sammen. Dette gjør de også i denne helgen, og vi blir slått sammen med avdelingen i etasjen over. Det betyr at vi egentlig skal flytte dit, men har spurt fint om vi kunne få bli igjen på vårt eget rom siden vi er såpass selvgående og trenger lite hjelp fra sykepleierne. Det fikk vi tilslutt gjennomslag for, så nå råder vi alene her i 2`dre etasjen, og godt er det:)
Da gjenstår det bare å ønske dere alle en god pinse. Her blir det nok lite båltenning, men trivsel skal det nok bli uansett!!

2 kommentarer:

  1. God pinse til dere alle tre. Håper dere kommer dere ut i godværet. Det ser ut som Synne må ha ekstra koffert til leker og klær når hun skal hjem til Trøndelag. Skal hilse så meget fra slekt og venner i Tydal.
    Hilsen bestefar og bestemor

    SvarSlett
  2. De sjer ut som di har julaften flere ganga i uka på Riks'n :) De e godt å våttå at di har mang som sjer om dokk, å tenke på dokk. God pinse te dokk alle 3 - kos dokk i finvêre. Tusen takk for fine øredubba og tøffe sko te Hanna. Stooooooor klæm fra Folvika

    SvarSlett