lørdag 13. juni 2009

Gårdsbesøk!

I dag er det akkurat 2 måneder siden vi kom hit. 2 MÅNEDER!!!!!! Heldigvis sitter vi med følelsen av at tiden har gått fort. Og ikke minst rart å tenke på hvilken utvikling tuppa har hatt på den tiden:)
Vi har hatt en kjempefin dag her i tigerstaden, i solbriller og kortarma bare så det er nevnt:=) Har forstått at været i trøndelag ikke er all verden for tiden.....!

I dag fulgte vi Ingerborgs tips om å oppsøke en bondegård på Kampen, nærmere bestemt på østsiden av Oslo. Både jeg og Jon Håkon er veldig glade i dyr, og ønske å legge tilrette for at Synne også skal få denne "interessen". Vi har tidligere snakket nettopp om muligheten for å ta med Synne til dyrepark el lignende, men det har ikke vært noen som har gitt oss noen gode forslag. Altså da ikke før Ingeborg sende oss dette tipset. Mange takk for det Ingeborg:)
Vi tok trikk og t-bane til Ensjø, og der midt i vrimelen av t-bane, butikker, husrekker og alt det vi forbinder med en by, lå noe som kunne ligne på en liten bondegård. Iallfall hadde de geit, sau, hest, esel, kaniner, gris og høns. Dette til stor begeistring for store og små. Og at plassen lå "midt" i byen, fikk vi bekreftet da en mamma og hennes jente skulle ta turen inn i stallen for å se på de 3 hestene og den ene grisen som stod der inne. Moren rakk knapt nok å ta en fot inn i stallen før hun var på tur ut igjen. " Mamma er bydame hun vet du" sa moren og vips så var de ute på tunet igjen:) Jenta rakk aldri å se hest og gris, men fikk klappe masse masse på sauene ute. Der var ikke lukta like dominerende:=)
Hmm... dette var et underlig vesen:)
"Æ veit da at dæm sei bæææ sjø mamma..."

Etter gårdsbesøket tok vi t-banen tilbake til sentrum for litt shopping. Der var vi slettes ikke alene, så den store shoppingen ble det nok ikke. Men litt tid fikk vi da uansett slått ihjel. Traff kjente fra trøndelagen, så da fikk jeg praktisert trøndersk uten å gjenta annenhver setning:)

Ikveld har Synne bada, til stor glede. Det er virkelig toppen assa`...:) Pappsen sitter en eller annen plass her på hotellet å ser fotballkamp! Med Rosenborg-seier vinner jeg på Oddsen, så de vet hva de har å gjøre!!

Vi er så heldige å har blitt invitert på middag til Elisabeth m/fam imorgen! Dette gleder vi oss til, og ikke minst få hilse på Ava:)

Har fått snakket med Line på tlf ikveld. Jeg må si jeg er mektig imponert over hvor godt både hun og resten av familien takler den tøffe tiden!! Tøffe tider er det også for Helga, Hege og Terje med familier. Det er så ufattelig trist:( Sender mange mange tanker til dere alle sammen!! Det er godt å høre at dere står sammen i sorgen!!

Tilslutt vil vi sende en stooooooor klem til Andreas som skal døpes i Selbu imorgen!! Masse masse lykke til på den store dagen tøffingen:=)

Synne viser sine kunster! Bli sterkere og sterkere for hver dag:)

2 kommentarer:

  1. Koselig :o)
    Det finnes flere "besøksbondegårder" i Oslo også. Dere kan finne dem på www.oslosurf.com/innhold/00000112/shtml

    SvarSlett
  2. Hei! Kjekt å se at det går bra med dere!
    Kan anbefale dere å ta turen til Ekeberg også. På Ekeberg ridesenter kan man besøke hester, geiter, griser, sauer, kaniner, påfugler osv. Det er dessuten flere fine lekeplasser der oppe, for ikke å snakke om fine turstier for trilletur. Så kan man jo f.eks. tusle ned på Ekebergrestauranten og ta en kaffe på den supre terrassen med utsikt over hele byen. Anbefales :-)
    Dere er forresten hjertelig velkommen til å komme til Oppsal på grilling :-)

    SvarSlett