søndag 7. juni 2009


Her er en videosnutt fra kveldens forsøk på legging. Lite som minner om ei trøtt tuppe her ja:)

I dag har vi hatt en rolig-typisksøndag-dag her på Riks`n. På formiddagen sendte vi hjem bestemor og bestefar til Trøndelagen igjen. Synne har blitt en mester på "HADE", så det ble mange av det til bestemor og bestefar kom seg ut av døra:)

Synne tar farvel med bestemor og bestefar!

Resten av dagen har gått med til avslapping for de voksne og lek for de små. Jon Håkon og Synne tok en liten tur innom Selbyggene på "loftet", mens mammsen tok seg en liten dupp. Formen min er stadig bedre, ingen tvil om at ro og kvile er den beste medisin! Vil samtidig takke for alle gode meldinger og hilsninger den siste tiden, det varmer en sliten kropp:)

I kveld fikk vi nok en gang sjangsen på å ta oss en tur ut, med sykepleierne som barnepassere. Vi benyttet oss av sjangsen, og dagens tur gikk da til Majorstuen og Frogner for litt gatevandring og avslapping. Vi møtte Unni Lindell på turen, uten at det ble den store dramatikken av den grunn:)

Det ryktes her nå at Synne har fått plass på overvåkningsstua inatt også, men vi har planer om at hun skal sovne først. Men om det skjer, er vel uvisst ennå! Foreløpig ligger hun an til en tid rundt 23.30.....!! Vi kan knapt nok kalle det en bestenotering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar