torsdag 18. juni 2009

Surprise everybody


Tante Solveig og onkel Morten fikk seg en overraskelse da Synne kom hjem på helgaperm.

I dag var det mange her hjemme i Trøndelag som fikk seg en liten overraskelse. Berit var ikke på tur ned til Oslo som de fleste trodde, men i stedet kom pappsen og Synne hjem på helgaperm. Så nå er vi hjemme i Uglemsmoen 25 fram til søndag. Det kjennes meget godt allerede etter noen timer. Kan tenkes at hjemlengselen blir noe større nå som vi har kjent på å være en familie hjemme i Selbu.

Det har vært en travel dag for pappsen og Synne. Vi startet dagen med kontroller på Riksen, før pappsen måtte pakke ut alt av rommet vårt i forbindelse med at vi skal være borte noen dager. Det er først da man ser hvor mye vi egentlig har i Oslo. Derfor er det godt å få kunne lesse av noen klær, leker og annet utstyr når vi er hjemme en liten tur. Etter at vi var ferdige med å sjekke ut, bars det i drosje til Gardermoen, før vi satte oss på flyet nordover. Nå hadde vi en liten ulykke på tur ombord i flyet, da Synne bærsjet gjennom både bleie, body, strømpebukse og bukse. Nå rakk vi å skifte bleie mens flyet ventet på oss, men ikke klærne. Derfor var det kanskje noen som kjente en liten eim i lufta mot Stjørdal. Men skal vi på perm, så skal vi på perm. Vel fremme på Værnes var vi veldige glade for at mammsen var på plass og tok i mot oss. Etter dette bars på det på surprisetur til Solveig, Margit og mormor. Gleden og overraskelsen var stor når de fikk se at pappsen og Synne var kommet hjem.

Vi ligger ikke på latsiden når vi er hjemme. Pappsen dro rett fra Stjørdal til Trondheim for å se Selbu spille fotballkamp. Det gikk meget bra, og serieleder Selbu tok nye tre poeng. Denne gang var Nardo 2 som måtte se slått med sifrene 4-2. Mammsen og Synne dro etter hvert til Selbu, der fyring var første oppgave på programmet. Huset var rimelig kaldt, men vedfyringen hjalp på. Så nå er det levlig her i Innbygda. Litjmor har funnet sin egen seng, og det var tydelig at det var bedre enn sykehussenga som hun har brukt i over 2 måneder. Vi voksne gleder oss også til å kunne få noen netter i egen seng. Vi regner med at det vil bli noen hektiske dager framover, selv om vi etter beste evne har planer og ønsker om å kunne slappe av litt også. Men først og fremst skal vi prøve å være en helt normal familie på hjemmebane.

En riktig god kveld, denne gang fra Selbu, til alle blogglesere. Vi avslutter dagens seanse med en videosnutt av Synne som ble kjempeglad for å kunne bruke gåstolen sin igjen.

Toppers med gåstol ja. Må vel ha fartsbegrensning snart:-)

1 kommentar:

  1. Godt å se at dere alle er hjemme igjen selv om det bare er på perm. Tenker de ble overrasket da Synne og pappaen dukket opp. Så jo deg Berit så vidt i kirka i dag i forbindelse med begravelsen. Kos dere hjemme i helga og lykke til videre :) Dere er når det skulle passe seg velkommen på besøk i vårt museum på gården

    SvarSlett