onsdag 17. juni 2009

Tett nese og lite søvn


Finnes det noen som er mer coooool enn jeg er kanskje?

I dag har pappsen og Synne hatt en rolig dag på Riksen. Etter en lang natt med tett nese for Synne, sendte vi mammsen avgårde før klokka 07 i dag, har vi stort sett brukt dagen til å leke og det artig sammen. Det eneste på programmet i dag var fysioterapi, og vi valgte også å unngå for mye tid ute. Det er slitsomt for voksen og stor å ikke få sove skikkelig om natta. Var i hvert fall rimelig morgentrøtt hun som stabbet ned til bussholdeplassen nedenfor pasienthotellet grytidilig i dag. Men meldingene er kommet om at hun har kommet seg velberget hjem til Stjørdal. Både pappsen og Synne savner henne allerede. Det blir liksom litt tom her på hotellet, hvor vi har både hjerterom og husrom. Vi tror du må komme tilbake snart.

Ellers så har vi trillet masse i dag, og vi har lekt oss masse på lekerommet på vår gamle avdeling, sengepost 2. Førskolelæreren der, Berit, er populær hos Synne og alle de andre ungene som er innlagt her på Riksen. Vi fikk også med oss en stortstilt 60-årsfeiring av en eller annet professor her på sykehuset, og jeg syntes det var rett og rimelig at vi var invitert som har vært her så lenge. I ettermiddag har vi besøkt Merete og Andreas som er kommet tilbake fra dåpsfeiringen i Selbu. De var ved godt mot, og på fredag kommer pappa Tor og storesøster Henriette etter.

I morgen er det nye blodprøver på poliklinikken, og forhåpentligvis viser de at det fortsatt er fint og stabilt. Vi håper også på et svar på urinprøven vi leverte for noen dager siden, slik at vi allerede nå kan få konstatert om det er infeksjon eller ikke. Doktor Anna tok i dag også en baktprøve i forbindelse med at hun nå er så tett, og kanskje kommer svaret på den prøven også i morgen. Her blir vi fulgt opp på alle måter til alle døgnets tider, og det er vi naturligvis meget glade for. Vi håper at legene våre skal få mindre å gjøre for hver dag som går. Avslutter også denne bloggen med en liten videosnutt og vil bare gjøre alle trøndere oppmerksomme på at her er det finvær.

Synne i full konsentrasjon med leking samtidig som hun ser på Drømmehagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar