torsdag 25. juni 2009

Et steg i riktig retning!

Synne hjelper til selv med medisinene:)

Da er vi ferdig med en ny dag på "isolat" Dvs jeg og Jon Håkon får gå inn og ut av rommet, men fortsatt ikke på kjøkkenet. Synne derimot må holde seg på rommet, foreløpig. Formen hennes har nok idag tatt et steg i riktig retning, selv om hun fortsatt er preget av tette luftveier og en feber som kommer og går. Vi synes de periodene hvor hun er våken nå er bedre og lengre, så nå håper vi og tror det verste er unnagjort. Hun sover fortsatt dårlig, og vi har fått avlastningshjelp inatt også, heldigvis. Når formen hennes er bedre smitter det også over på vårt humør. Håper etterhvert hun snart kan få være med ut på en luftetur i det flotte været.

Godt med pappa-kos mellom slagene er det iallfall!

Siden vi da altså har så fint et vær, slipper vi hverandre ut på lufteturer innimellom for å nyte litt sol, i den grad man orker å sitte i sola. For min del holder det med korte sekvenser, men jeg klager ikke på varmen altså, bare så det er sagt:) På ettermiddagen fikk vi en "time-out" begge to, så vi trasket en tur til Ullevaal på litt middagshandel og annet småtteri. Det er alltid godt å komme seg litt vekk fra sykehusomerådet.

Da jeg gikk fra rommet var tuppa så langt fra trøtt, så hun holder nok showet gående litt til. Selv om det beste er at hun får lagt seg i rett tid, er det likevel godt å se at formen er på bedringens vei:)

Natta-hilsen fra liten og stor.

1 kommentar:

  1. Hei på då!!! Godt å låsså at Synne e på bedringen og no håpe mi at di slepp unna feber og svineri på ei laaaaang stund!!! Her i Selbu e det strålende ver og sjøl om mi itj ska klage så må det sies at det e en stor smule altfor varmt t tider!!!!Men endele kan ullundertøyet fo litte kvile:-)
    Hå i fin helg:-)

    Hilsen ås oppi Ståkkåm

    SvarSlett