lørdag 27. juni 2009

Trivelig tur til Asker!

Her har vi, som stort sett resten av landet, nydelig sommervær. Selv om det er i varmeste laget for oss trøndere, forsøker vi IKKE å klage. Godt for både liten og stor å slappe av i sommervarmen. Synne har også idag vært endel ute, og startet dagen med en tur på Vindern for å kjøpe billetter til Vålerenga-Rosenborg imorgenkveld. Det blir med hele Selbu-balletten på plass på Ullevaal Stadion imorgenkveld. Det blir nok en trivelig avkobling for oss alle 5:)

Kokken Otnes vartet opp med både grillet kylling, koteletter, og ellers mye annet godt!! Synne derimot, tok det heller litt mer med ro, og sov seg gjennom både matlagingen og fortæringa:)

Trivelig har vi også hatt det idag. Arnt kom og hentet oss i fire-tida, og da "bars" det på grilling i Asker. Arnt var så snill og bad oss hjem, og da var ikke vi seine om å takke ja. Synne var også med og benyttet mye av tiden til å sove. Her er det noen som har endel timer søvn å ta igjen ja!! Siden hun sov fra 16.30 til nesten 19.00, så kjører hun nok i skrivende stund showet på rom 2064:) Vi forsøkte med et bad da vi kom hjem i 21.00 tida, for å se om det hjalp på trettheta. Det er nok ei nattevakt som har underholdning nå ja:) Formen hennes er betraktelig mye bedre på dagene, nesten som gode gamle Synne-tuppa nå ja. Men på nettene har hun dårlig soverytme ennå, med pustebesvær og det som følger med det. Derfor fikk hun sove såpass lenge i ettermiddag, siden hun da hadde en god søvn! Vi fikk høre idag at kyssesyke sjelden rammer så små som Synne, men skulle noen få det, så er det typisk at det er hun!!! Men dette biter ikke på verdens tøffeste jente, så nå ser vi opp og frem, som Marit ville sagt det:)

Vi håper på en ny fin og positiv dag imorgen, og ønsker dere alle der ute det samme:)

Natti natti:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar