tirsdag 23. juni 2009

Tegn til bedring


Viktig med drikke når en ikke er i slaget og har feber.

Her på Riksen plages vi fortsatt med tette luftveier og har store problemer med å få sove. Sykepleieren som passet Synne i natt, hadde i hvert fall ingen problemer med å forstå at vi hadde hatt lite søvn de siste nettene. Så nå har de sagt at de skal ta henne en natt til, og det er vi som er eldst i følget her på Riksen veldig glade for.

Når det gjelder statusen på helsen, er det ingen tvil om at vi har tatt et steg i riktig retning. Synne har fått antibiotika i to dager nå, og forhåpentligvis er det den som begynner å virke. Men fortsatt sliter vi med litt feber i perioder og derfor får vi jevnlig paracet for å dempe tempen og få mindre ubehag. Men det som kanskje har hjulpet Synne aller mest i dag er at vi har startet opp med å suge snørr og slim ut av nesen. Det er store mengder som kommer, og det er ingen tvil om at det hjelper. Synne får en liten opptur hver gang vi gjør dette. Måtte framturen fortsette i morgen.

Ellers så har Synne vært en liten tur på røntgen i dag. Fysioterapeuten sier at Synne har myke hofter, og derfor ville hun at de skal sjekkes. Det er sannsynligvis ikke noe unormalt, men hun ønsker at vi kan starte med riktig trening allerede nå om det er nødvendig. Synne imponerte nok en gang under røntgenen, der hun lå helt i ro til vi var ferdige. Det er hun også når vi tar blodtrykk og gjør andre dagligdagse ting her på sykehuset.

Avslutningsvis vil vi gjøre alle oppmerksomme på at godværet har kommet til Oslo og Riksen. Ute er det godt over 20 grader, men det blir forholdsvis dårlig med uteliv. Men så fort Synne kvikner til, skal vi bruke dagene til trilling og avslapning ute i Oslos gater og natur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar