onsdag 10. juni 2009

Vekkerklokka Synne sviktet


Vekkerklokka sviktet totalt på vår første dag på kontroll på poliklinikken.

Nå har vi hatt vår første natt på pasienthotellet og etter litt misnøye i går, har vi slått oss til ro med at dette er vårt hjem den neste måneden. Etter litt møblering og utpakking, har vi rett og slett ikke fått det så verst. Men orden og gode løsninger må til om en skal få dette til å fungere. Vi er snart verdensmestere til å bo på få kvadrat. Det er i hvert fall ingen som får pappsen til å kjøpe seg en leilighet med det første. I dag var også første dag vi skulle på poliklinikken på prøvetaking. Det betyr oppmøte klokka 08 med medisiner og mat på i bagen. Problemet i dag var at vår biologiske vekkerklokke, Synne, ikke fungerte. Så derfor våknet ingen før klokka 08, og jeg skal love deg at det ble fart på gjengen. Synne har sovet som stein i hele natt, og det er tydelig at hun setter pris på et mørkt og kjølig rom. Måtte det fortsette slik, så får heller de voksne sørge for at vi kommer oss opp til rett tid framover.


Prøv å legg deg klokka 21 selv, når du har sovet mer enn nok før på dagen:-)

Været i hovedstaden er ikke all verden om dagen, så det har blitt masse innelek og trilling i dag. Men programmet har vært tett uansett. Fysiotime, lek på vår gamle avdeling og henting av post og melk har stått på programmet i dag. Nå lurte vi oss en tur ut for å leke i sandkassa og i sklia i ettermiddag. Det var nok en gang stor stas for Synne, som trives kjempegodt ute, selv om aksjonsradiusen ikke er like stor som hos de andre barna her på sykehuset. Vi fikk også ønsket Merete og Andreas god tur hjem til Selbu, hvor de skal ha dåp i helga. Lykke til med den store dagen.


Mammsen og Synne stabler bokser nok en gang på denne videoen.

Ellers så har mammsen vært på sin første trening etter "smellen". Det lover godt, og nå er hun for alvor i gang med kveldens dose med riskaker og knekkebrød. Vi ser litt av "gamle" Berit igjen, og det er både pappsen og Synne kjempeglad for. Vi trenger å være sterk alle sammen for å klare dette. Pappsen prøver å se litt landskamp, men finner ikke den store gleden over å se på en gjeng med overbetalte fotballspillere, som kun er verdens beste i unnskyldninger. Jeg regner med at de kommer til å fortelle det norske folk at de også var bedre enn Nederland i kveld, men at det var den bløte banen som ødela for det norske spillet.

Ha en fortreffelig onsdagskveld med flagget på brystet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar