tirsdag 9. juni 2009

Gjengen på flyttefot


Mammsen og Synne i gang med å leke på sitt nye rom på pasienthotellet.

I dag har vi forlatt rom 2064 og tatt et nytt steg mot hjemreise. Fra og med i dag kommer vi til å ha tilhold på pasienthotellet like ved sykehuset. Det var delte følelser i sving når beskjeden kom om flytting. På sykehuset har vi alt vi trenger rundt oss, men samtidig ikke så mye privatliv. Her på pasienthotellet må ting planlegges litt mer, men samtidig er vi sikker på at ingen sykepleiere eller andre på sykehuset kommer stormende inn på rommet i tide og utide. Men nå er det ingen vei tilbake, og vi har allerede fått installert oss på vårt nye rom, 201.

Nå måtte vi bruke litt kjeft da vi kom over, da de hadde tenkt å stue oss på en vanlig 2-mannsrom. Der får vi knapt inn senga til Synne, og vogna kunne vi bare glemme. Så nå har vi fått et handicaprom som er større. Synne har allerede dratt inn i drømmeverdenen, mens mor og far gløtter på "Frustrerte Fruer", mens vi venter på å kunne innkassere noen kroner på Extra.

Ikke veldig god plass, selv om både senga og vogna til Synne får plass på det nye rommet.

Heretter blir det kun dagbesøk på oss på Riksen, men dette kommer vi nærmere tilbake etter hvert som dagene går. Første runde blir i morgen tidlig, da vi skal på poliklinikken for blodprøve, veiing og diverse andre kontroller. Poliklinikken ligger i 1. etasje på barneavdelingen, og derfor er det masse nye folk å forholde seg til både for Synne og de store. Men det ser vi ikke mørkt på. Vi har dessuten satt vår første dose med immundempende medisin i kveld, en medisin Synne skal bruke daglig resten av livet. Det er litt skremmende å vite at det vi gjør er avgjørende for at Synne skal beholde sin nye nyre. Men jeg regner med at dette vil bli en av mange rutiner for oss etter hvert.

Da vil Synne, mammsen og pappsen ønske alle sammen en riktig trivelig kveld, denne gang om lag 50 meter lengre sydover enn tidligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar