fredag 5. juni 2009

Legen er kjempefornøyd


Stas å få bestemor på besøk. Det er så lenge siden sist.

I dag har vi hatt en lengre samtale med en av barnelegene til Synne, Anders. Han er imponert og glad over hvor fint det har gått med Synne etter operasjonen, og hvor fort hun har kommet seg. Han mente blant annet at hennes nye kreatinin-nivå (måler nyrefunksjonen) var det mange som kunne være misunnelig på. I dag var tallet 17, og målet er at det skal ligge under 35-40. Til opplysning hadde Synne en kreatinin på godt over 500 da vi ankom Riksen før transplantasjonen. Han er også glad for at tissingen ser ut til fungere som den skal, samtidig som hun stadig blir sterkere for hver dag som går. Vi snakket også litt om fortsettelsen, er det er vel ingen tvil om at vi rykker stadig nærmere den dagen vi skal over til Pasienthotellet. Kanskje kan det skje allerede førstkommende tirsdag.

Pappsen, bestemor, bestefar, Synne og onkel Kristian på Egon.

Men det er ikke bare legene som har skapt glede her på huset i dag. I ettermiddag ankom bestemor og bestefar fra Tydal, og selv om Synne var noe sjenert de første minuttene, var det stor stas å få bettefa og bettemo på besøk. De skal være her sammen med oss til søndag, og er så heldig å få seg rom på pasienthotellet. Det gjør det lettere i forhold til å være masse sammen. I ettermiddag kom også onkel Kristian på besøk etter å ha vært på jobb i hovedstaden i dag. Hele gjengen dro etter hvert ned til Egon på Jernbanetorget for en bedre middag. Det var koselig for både liten og stor. Vi sendte samtidig onkel med flytoget til Gardermoen, og vi får håpe han får stilt inn siktet foran jaktfelten i Meråker i morgen.



Synne i frisørstolen, stille som en mus:-)

Når det gjelder formen til mor i huset, er nok den noe bedre i dag. Hun er fortsatt sliten og mangler tiltakslyst, som hun selv kaller det. Men vi skal få hvilt henne i form, og hun får derfor bestemme tempo selv i løpet av dagen. I kveld avsluttet vi dagen med et bad. Det er bestandig populært hos Synne. Men nå er både iver og kreftene blitt så store at den som er med på badingen aller helst bør stille i badedrakt eller badebukse selv. Det er aller meste av vannet havner nemlig utenfor badebaljen etter hvert. Synne har også besøkt frisøren i dag, og jeg må si jeg er imponert over hvor flink hun var til å sitte stille. Hun er nemlig ikke mye rolig resten av dagen.



Bading er toppen, selv om alle rundt også føler at de deltar.

Ha en fin fredagskveld. Her har temperaturen steget noe i løpet av dagen, og værvarselet for helgen er ikke så ille. Det håper vi å kunne benytte oss av sammen med bestemor og bestefar.

2 kommentarer:

  1. Det e så godt å sjå at synne bli sterkar å sterkar, satt jo som ei prinsesse i frisørstolen!!!!! Malin har en kommentar kvar gång hu sjer bilda av Synne: "Sjå Kristianmaska"!! Søster Berit; du har lov te å slepp fram aille tanka og følelsa, du har gjort en super jobb for Synne og Jon Håkon. Lætt dæm skjæm bort dæ litt no, det fortjene du!!! Kos dåkk med besøket i helga. Stooooor klæm te Synnetuppa

    SvarSlett
  2. Hei. Supert at det går så bra med tissinga og at Synne fortsetter utviklinga si!!! Her e det Selbucup i helga og en forsinket bursdagsfeiring! ha en fin helg:-)

    Stokkåmgjengen

    SvarSlett