tirsdag 2. juni 2009

Skikkelig gjensynsglede


Ingen ting kan måle seg mot mammakosen.

Det var ingen tvil om hva som har vært dagens høydepunkt her på Riksen. Mamma kom hjem etter noen dager i Trøndelag. Synne lå og sov da Berit kom, men ble veldig ivrig da hun våknet å så at både mamma og pappa var på plass. Men også for pappsen var det godt å få mammsen tilbake. Det er sammen vi er sterke, og vi utfyller hverandre bra i forhold til de utfordringene vi står ovenfor.

Nå var det blandede følelser for mammsen å dra hjem en tur. Tror nok at hun ikke syntes det var veldig stas, så lenge resten av gjengen var igjen i Oslo. Hun er selvsagt glad for å få truffet sine nærmeste, men er samtidig veldig opptatt av den jobben vi gjør her på sykehuset.
Også i dag har vi hatt fokus på tissing. Etter en litt treg start på dagen, ble det flere tunge bleier etter hverandre her i ettermiddag og kveld. Det oover meget bra for fortsettelsen, og vi har i dag ikke vært i nærheten av måtte kateterisere. Det er et nytt steg i riktig retning. Vi driver fortsatt å scanner blæren med jevne mellomrom, og det vil nok skje helt til legene våre er sikre på at Synne tømmer blæren tilstrekkelig, slik at infeksjoner ikke oppstår.

Den ene av våre nyreleger, Anders Kyte, var i dag tilbake på jobb etter en permisjon. Han har kun sett Synne sporadiske etter at vi kom hit, og kunne fortelle at han var kjempefornøyd med utviklingen hun har hatt. Han var også positiv til at hun tisset så mye som hun gjorde. Vi har også hatt en samtale med spiseteamet i dag, mest for oppsummere så langt. De ser positive tegn, selv om Synne ikke har vært like ivrig de siste to ukene. De som oss vet at denne jobben er langvarig, og derfor nytter det ikke å tenke dag til dag og uke til uke. Så de vil fortsatt følge oss så lenge vi er her i Oslo.

Dette var dagens lille sitrap fra Tigerstaden. Ha en fortreffelig aften, nå skal vi spille Extra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar