fredag 19. juni 2009


"Hør nå her Oda Marlene..." Synne hadde mye å "fortelle" til Oda Marlene fra sine 2mnd i Oslo:)

Ingen tvil om at det var godt å komme hjem til sitt eget rede i Selbu. Synne hadde nok en natt med dårlig søvn pga at hun er tett i luftveiene. Hun har problemer med å få pustet gjennom nesa og da sier det seg selv at hun får problemer når hun skal sove. Så vi har vært mer våken en i søvn alle 3 i natt. Synne tok igjen litt av dette med å sove fra 9-12 i formiddag + en liten dupp i ettermiddag. Håper hun snart friskner til. Nå har hun sovnet og jeg krysser alle fingre og tær på at dette skal bli en bedre natt for oss alle. Det er vanskelig å få tatt igjen nattesøvn på dagtid, spesielt nå som vi har vår dyrebare tid her hjemme i Selbu:)

Som jeg nevnte var det noen av oss som tok en lengre formiddagsdupp idag. Mens Synne sov hadde vi en snarvisitt av Per Gunnar og Signe. Etterpå tok vi turen framover til Mebonden for å gjøre unna noen ærender. Bl.a hadde legen vår i Oslo ordnet slik at vi skulle få tatt ut en ny antibiotika til Synne på apoteket. Etter dette var ordnet, tok vi turen opp en etasje opp til Jenny og Ingebrigt, våre kjære gamle-naboer!! Tror nok Synne etterhvert kjente igjen dem, selv om hun er litt sjenert for å begynne med:) Trivelig var det iallfall å treffe dem igjen! Rart å tenke på at alt vi gjør her i helga, er det iallfall 2 mnd siden sist!! Vi gikk oss en liten tur da vi kom hjem, og det føltes som det var igår vi sist var ute å gikk i omerådet rundt oss som vi har gått så mange ganger! På tur tilbake tok vi turen innom Jo Ketil m/fam for å overraske de med vår hjemkomst. Var veldig trivelig å treffe den gjengen igjen også. Synne syntes det var kjempestas å møte ikke minst Oda Marlene igjen, men også Nikolai og Ole Henrik også!!
Briller jeg fikk låne av Jenny! Fin ja?

Nå er Synne i drømmeverden, mens jeg slapper av framfor pc og tv. Pappsen ble hentet av Line og Jan-Thomas, og er nå på festival. Håper han koser seg der og treffer mange kjente:) Imorgen blir det forhåpentligvis min tur også:)

God helg alle sammen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar