søndag 28. juni 2009

Kjørte karusell med Synne og VIF


Stas med karusell. Synne har fått smaken på Tivoli.

Vi hadde en rolig start dagen i Oslo. Synne våknet faktisk ikke før klokka nærmet seg 12, og det var herlig å se hvor godt hun sov uten alt for store pusteproblemer. Så vi hadde ikke hjerte til å vekke henne. Hun har veldig mye søvn å ta igjen, og det har vi endelig kommet i form til å gjøre. Nattevakten kunne også fortelle om den beste natten på lenge, og det gleder oss. Hun sovnet klokka 12 i går kveld, og dermed ble den nesten 12 timer med søvn i strekk.
Synne koser seg i varmen i Spikersuppa. Graderstokken viste 30 grader.

Men vel våken var det ei blid og fornøyd jente som var klar for nye opplevelser. Etter litt mat satte vi alle kursen for sentrum og Aker Brygge. Der viste graderstokken 30 grader, noe som nok er i meste laget både for liten og stor. Men vi koste oss, og passet på å få i oss nok vann. Synne synes det er kjempegodt å drikke vann av flaske, selv om en del kommer ut enda. Men hun prøver og det er bra. Etter sovnet ble hun veldig trøtt, og da fant vi oss en fin plass i skyggen på Aker Brygge der de voksne koste seg med is og godt lesestoff, mens Synne lot verden fare forbi. Før hjemreisen tok vi turen innom en lite tivoli der, og Synne fikk sin aller første tur med karusell sammen med pappsen. Det var stas og det blir nok flere turer på tivoli i årene som kommer.

Henriette og Tor klar for kamp på Ullevaal. Seier 2-1 til RBK.

I kveld har mammsen, pappsen, Tor og Henriette vært på fotballkamp på Ullevaal. Der så vi at Rosenborg slo Vålerenga 2-1 etter en sen scoring av Rade Prica. Nå hadde pappsen vært så "smart" at han hadde kjøpt billetter i svingen til Klanen, og vår jubel ble ikke veldig godt mottatt. Særlig pappsen fikk passet sitt påskrevet av en meget skuffet og noe sliten Enga-supporter. Men det gjorde saken nesten enda bedre. På tur inn på stadion traff vi Tove og Jørgen Paulsby. Godt å treffe kjentfolk, selv om det ikke ble mange ordene.

Nå tar vi snart kveld i Tigerstaden, og vil til slutt benytte anledning til å gratulere mamma, svigermor og mormor Svanhild til lykke med dagen. Vi håper du har hatt en kjempefin dag, og vi gleder oss til å treffe deg igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar