søndag 21. juni 2009

Tilbake til "hverdagen" igjen!

Da var permisjonen unnagjort og vi har innfunnet oss på pasienthotellet ved Riks`n igjen! Trenger vel strengt tatt ikke nevne at det var fryktelig godt å få noen dager hjemme, selv om tida gikk så alt for fort. Det har vært en innholdsrik helg og vi har truffet mange kjente og kjære. Det som har satt litt demper på stemningen er at Synne ikke er i noen toppform. Er preget av forkjølelse og har sovet veldig dårlig de siste4-5 nettene. Hun er veldig tett og feberen har også meldt sin ankomst. Det er "tussi" å være lita pie nå ja!! Vi merker også selv at det har blitt dårlig med nattesøvn de siste dagene, og håper formen hennes snur til det bedre fort som mulig.

Maren og Signe stakk innom en snarttur før avreise idag. Det er artig å se tuppene begynne å leke sammen og dele erfaringer på dette omerådet:) Det skal nok bli mange mange timer med latter og tårer disse to imellom! På Værnes kom fam Røsæg og tok farvel, til store og små sin glede:)
Tilbake på hotellet var det bare å pakke ut på nytt både det vi hadde med fra trøndelagen og det som har stått oppbevart på et lager her i helga. Det blir da endel klær å utstyr når man skal beregne for et opphold på 3 mnd!! Nå har vi iallfall fått ting på plass igjen, og slapper av med litt tv-titting før det blir natta. For oss blir det aldri natta før nærmere 00.30 pga av medisiner kl. 00.00 og at siste måltidet avsluttes 00.15 Kjenner nå at søvn er en mangelvare, og håper Synne får en grei natt med mye søvn inatt.

Natti natti til derre alle:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar