onsdag 24. juni 2009

Synne har fått kyssesyken


Når vi er satt i karantene må vi tenke alternativt. Kanskje vi må handle inn Playstation når vi kommer hjem.

I fikk vi vite hva som mest sannsynlig feiler Synne. De har noen dager hatt mistanke om et virus som heter Epstein-Barr. Det er virus som er veldig nærliggende til kyssesyken. Det var absolutt det aller siste vi ønsket oss akkurat nå, selv om det samtidig er greit å få vite hva det er som feiler Gullklompen vår. Så nå er familien Slungård mer eller mindre satt i en karantene, mens Synne må bruke dagene som kommer til å bli friskere. Lege Anna sa i dag at mindre barn ikke blir like syk som tenåringer og voksne av kyssesyken, men at en uansett blir kraftig redusert. Hun kunne også fortelle at Synne etter normalen skal bli bedre etter 5-7 dager og etter vår beregning skal det være i disse dager.

Synne har hatt ganske høy feber i perioder i dag også. Heldigvis responderer hun bra på paracet, og i mellom slagene er formen ikke så aller verst. Hun har fortsatt god effekt av å få nesen sugd, og hun produserer fortsatt masse slim som hun sliter med å få ut. Hun sliter fortsatt med pusten når hun sovner, og heldigvis har sykepleierne klart å få på plass noe som ser til Synne i natt også. Å være sammen med henne innebærer for tiden så og si ingen søvn. Det har vi voksne behov for, for å være sterk for Synnetuppa på dagtid. Da trenger hun oss, og det er tydelig at det er mamma og pappa som er best når vi ikke er i kjempeform.

Det blir som dere skjønner ikke veldig mange andre ting som skjer her på Riksen om dagen. Nå fikk pappsen lurt seg en liten tur ned i treningsrommet i kveld for å få svettet litt. Men ellers så blir det stort å være sammen med Synne på rommet hun ikke får forlate. Men Synne er tøff og tapper som alltid og koser seg med lekene og Drømmehagen på DVD mens sola steker utendørs. Ellers så har vi fått gode tilbakemeldinger fra Merete og Tor. Andreas hadde en vellykket operasjon i går, og godgutten har allerede kommet seg bra etter den omfattende hjerteoperasjonen. Vi gleder oss med hverandres framgang. Neste gang er det vår tur til å få oppløftende meldinger.

Vil til slutt bare bemerke at tippekongen Jon Håkon slo til igjen i kveld. Med 11 rette ramlet det mer penger inn på kontoen. Ha en fin sommerkveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar