torsdag 11. juni 2009

Idag har vi hatt en rolig dag, med lite kontroller og målinger.
Hele gjengen sov til åtte idag også, men siden vi ikke hadde noe avtalt tid hos poliklinikken idag, ble det ikke samme stresset fra morgenen av. Det er tydelig at Synne synes det er godt å sove på et mørkt og kjølig rom, uten jevnlige besøk av sykepleiere:)

Men noe har vi da gjort idag, og kl 10.00 hadde vi time hos ernæringsfysiolog. Vi ble enige om å starte med ny type mat til Synne som inneholder bla. mer fiber. Hun viste oss ellers at Synne nå ligger veldig fint på skalaen ifht til høyda, faktisk over gjennomsnittet. Det er første gang vi har sett grafen ligge over nederste strek, så det var gledelig:) Har også vært en tur innom fysioterapauten for litt trening. Og her gjør vi stadig framskritt, så snart blir det nok hun aker seg framover på rompa!

Etter middagen tok vi oss en liten trilletur til Ullevaal hageby og i omerådet der. Selv om solen ikke er fram, så var temperaturen ikke så aller værst, så det ble en flott tur for stort og smått!

Nå har pappsen tatt turen på trening, mens jeg slapper av i senga på stua/gangen/lekerommet/kjøkkenet/soverommet...:) Tuppa sover forøvrig søtt i andre enden av stua/gangen/lekerommet/kjøkkenet/soverommet. MEN vi klager ikke. Her har vi det greitt og vi skal nok få den siste måneden til å gå også. Begynner virkelig å se enden av oppholdet nå ja!

Ha en fortsatt fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar