mandag 22. juni 2009

Tussi å vårrå lita


Synne er sliten. Feber og tett luftveier tar på selv for en tøffing.

Synne er ikke i slaget om dagen, og natt til søndag tok vi med oss litjtupp over fra hotellet til sykehuset. En lege kikket på henne, samtidig som det ble tatt blodprøver og bakterieprøve fra halsen. Sykepleierne ordnet det også slik at Synne lå over på sykehuset, mens mammsen og pappsen returnerte til hotellet for noen timer sammenhengende med søvn. Det er det noen dager siden vi har hatt. Men Synne er nok den som er mest sliten av oss. Med feber og store problemer med å sove på grunn av tett hals og tett nese, er hun riktig sliten om dagen.

Nå har heldigvis det begynt å komme snørr og slim. Det betyr at det holder på å løsne, selv om det er veldig strevsomt mens det pågår. Legene mener bestemt at Synne har fått et virus i halsen, samt at hun har bakterier som tetter bihulene. Hennes mandler er også store og hovne, så det er veldig tett ned i halsen. Vi har i dag byttet antibiotika, for å få bort svineriet i luftveiene.

Synne skal også i natt ligge på sykehuset, med en sykepleier inne på rommet sitt. Det vil gjøre godt for oss to voksne. Berit er nok en gang sliten, og det er ikke så rart når det er hun som har tatt det største taket de siste dagene. Men pappa fikk også bare 4 med søvn i natt, og ser fram til noe timer på hodeputen. Siden sengepost 2 er akuttmottak her på Riksen, har vi en avtale om at de kan ringe oss om det blir for travelt for bemanningen. Så det kan hende at en av oss må ta turen over til sykehuset i løpet av natten, men forhåpentligvis ikke.

I dag kom lille Peder, Kjersti og Håvard Aune hit på Riksen. De har vært på kontroll med lille Peder, og tilbakemeldingene fra ekspertene var meget gode. De skal være her noen dager, og forhåpentligvis kan vi få tid til å treffe dem mer i morgen eller onsdag. Fam Reitan/Stokke er også på plass, og etter planen skal Andreas på operasjon i morgen. Vi ønsker ham kjempemasse lykke til, og vi vet han er sterk og klarer dette bra. Det er med andre ord tøffe dager for Selbugjengen her på Riksen, men akkurat derfor er det godt å være flere. Både for å koble av, mens også gi støtte til hverandre underveis.

Ønsker alle våre trofaste blogglesere en riktig god mandagskveld.


Pågangsmotet er der, selv om vi er sliten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar