lørdag 20. juni 2009

Rolig dag i Selbu


Synne blir stadig mer aktiv, og det holder ikke med en gymmatte lengre.

I dag har vi tatt det med ro hjemme i Uglemsmoen 25. Synne er fortsatt litt tett, og døgnrytmen er det så som så med for tiden. Derfor blir det litt ekstra med dupping på dagtid. Været har heller ikke innbydd til de store utskeielser utendørs. Men allikevel fikk vi tatt oss en tur til Trollparken, dyreparken ved B. Langseth. Her fikk Synne se rare høns, kjempestore belgiske kaniner, lama og masse andre rare dyr. Dit skal vi flere ganger i sommer når vi er kommet hjem for godt.
Ellers så har vi i kveld hatt besøk fra Tydal. Bestemor, bestefar og tante Inger Heidi har vært litt barnevakt, mens pappsen og mammsen dro på besøk til Elin Merete og Jens i Mebonden. Der var det samlet en gjeng som var klar for Sommerfestival på Årsøya og konsert med Åge Aleksandersen. Pappsen tok på seg drosjejobben med å få de glade menneskene ned til festområdet, som etter timer med regn snart ligner mer på katastrofeområde enn en trivelig festplass. Men det så ikke ut til å prege alle de tusner av festivaldeltakere.
Nå er det planlegging av morgendagen som står på programmet. Da reiser vi hjem til Oslo. Det innebærer vasking av klær, litt pakking og rydding på kjøkkenet. Vi vet i skrivende stund ikke hvor lenge det er til neste gang vi kommer hjem, men pappsen antar at vi har igjen tre eller fire uker på Riksen før Oslo-oppholdet over.
Ha en fortsatt hyggelig kveld, og en ekstra klem til mamma Berit som koser seg med venner og kjente på Årsøya ut i de små nattetimer. Pappsen hadde en kjempekveld på Sommerfestival i går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar