mandag 1. juni 2009

Sliter litt med tissingen

Synnemor på Aker Brygge. Vi har kost oss skikkelig i Oslo i pinsehelga.

Da er pinsen over her på Riksen, og vi har hatt noen spennende og fine dager. Spenningen har gått på om Synnemor har klart å tisse nok på egenhånd. Det har hun stort sett gjort, men i kveld valgte legen som er på vakt å kateterisere henne. Blærescanningen viste godt over 100 ml, og det er var i meste laget mente han. Han fikk ikke ut så mye som han håpet, men Synne ordnet det opp selv etterpå. Så nå er alle sammen veldig fornøyd, og prinsessa sluknet etter en begivenhetsrik helg for noen minutter siden.
Hele Selbubønsjen på tur med Peppes Air. Kaptein er Henriette.

I dag holdt vi oss inne første halvdel av dagen. Vi stablet bokser, kjørte bil og kost oss skikkelig sammen. Men etter Synne dupp, satte vi etter hvert kursen mot streeten. Der møtte vi fam Andreas, Henriette, Merete og Tor, og vi satte raskt kursen for Peppes Pizza for litt mat. Vel mette dro vi tilbake til sykehuset. I kveld fikk Synne være med sykepleier Henriette å bake. Synne, Henriette og flere småkokker slo til med kanelboller, og de gikk ned på høykant hos både store og små etterpå. Dette kaller vi trivsel.

Synne syntes det var stor stas å være med på baking.
Nå har mammsen vært borte fra oss i tre dager, og nå synes vi så absolutt at hun kan komme "hjem". Og i morgen er hun på plass og det gleder vi oss stort til. Synne har flere ganger i helga snakket med mamma på telefon, og det er tydelig at hun savner mamman sin. Nå skal pappsen, som synes det har gått meget bra å være alene-pappa, kose seg med litt fotballoppsummering. Deretter håper han at Jon Blund kommer på besøk. Litjmor var nemlig i full vigør allerede i klokka halv sju i dag. Det er tidlig nok på en rød-dag.

1 kommentar:

  1. Det ser ut til at pappa og Synne har hatt ei fin helg!! Tror det er ei som gleder seg til å komme "hjem" igjen, men det var koselig for oss å få treffe Berit!!! Nit og Nuss te Synne

    SvarSlett